Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Προς όλα τα μέλη του Σωματείου

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Κέρκυρα, 12/2/2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Προς όλα τα μέλη του Σωματείου


Συνάδελφοι
Σας κάνουμε γνωστό ότι
  1. Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 12 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε τους κάτωθι ως τακτικά μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής: Μέτη Αγγελική, Μπάτση Φώτη, Αλέξη Γιώργο και αναπληρωματικά μέλη τις: Κούδα Αντρούλα και Ριγανά Νικόλ.
  2. Η Γενική συνέλευση πήρε απόφαση για 48ωρη απεργία όταν κατατεθεί για συζήτηση στη βουλή ο νόμος λαιμητόμος για το ασφαλιστικό.
  3. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων θα γίνουν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου από τις 11 έως 18:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας οδός Σαμάρα αριθμ. 6. και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου από τις 15:00 έως 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας οδός Σαμάρα αριθμ. 6.
  4. Αρχαιρεσίες θα γίνουν και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 18:00 στο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου στην Αχαράβη.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τη Διοίκηση κ.λ.π., να υποβάλουν στην Εφορευτική Επιτροπή αίτηση υποψηφιότητας τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο γραφείο του σωματείου στο Εργατικό Κέντρο.

Συνάδελφοι

Σας καλούμε να πάρετε μέρος μαζικά στις αρχαιρεσίες του σωματείου για να δώσουμε με την καθολική μας συμμετοχή στη νέα Διοίκηση τη δύναμη που χρειάζεται για να μπορεί να διεκδικεί και να επιλύει τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ