Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "PeopleCert"



Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει την πολυεθνική "PeopleCert" που μπροστά στην πανικόβλητη προσπάθεια της να καταστείλει τις "ενοχλητικές" φωνές που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων και να σταματήσει τις εκλογές του Σωματείου τους προχώρησε σε πέντε απολύσεις συνδικαλιστών εργαζομένων.  

Οι στοχευμένες μαζικές απολύσεις μελών του Σωματείου που έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση μαρτυρούν τον πραγματικό λόγο των απολύσεων που δεν είναι άλλος από την απομάκρυνση όλων των ενοχλητικών φωνών που μάχονται για τα δικαιώματά τους και της τρομοκράτησης των εργαζομένων που παλεύουν για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. 

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε οργανωμένα, συλλογικά, δυναμώνοντας τα Σωματεία μας για όλα όσα έχουμε ανάγκη. Ο εργασιακός μεσαίωνας και οι γαλέρες που θέλουν να επιβάλλουν τα αφεντικά χωρίς να υπάρχει ίχνος αντίστασης από τους εργαζόμενους δεν θα περάσουν. 

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους συνδικαλιστές της "PeopelCert". Απαιτούμε να παρθούν τώρα πίσω όλες οι απολύσεις, να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις. Στεκόμαστε στο πλευρό τους στο δίκαιο αγώνα να γυρίσουν άμεσα στη δουλειά. 

Γινόμαστε πιο δυνατοί απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία με την ενίσχυση των Σωματείων μας, η τρομοκρατία δεν θα περάσει.