Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Τεράστια η απεργιακή κινητοποίηση στην Κέρκυρα για το έγκλημα στα Τέμπη



Για άλλη μια φορά τεράστια ηταν η συγκέντρωση στην Κέρκυρα! Εργατικό Κεντρο, Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Κέρκυρας και συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο έστειλαν για μια ακόμα φορά το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις! Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!

Από τα ξημερώματα απεργιακές φρουρές στήθηκαν στο εργοτάξιο της "ikos" αποτρέποντας την λειτουργία του. Ένα εργοτάξιο κίνδυνος θάνατος για δεκάδες μαθητές παράπλευρου σχολείου, που καθημερινά απειλείται η ζωή τους απο τα φορτηγά και τα ογκώδη μηχανήματα του εργοταξίου τα οποία κυριολεκτικά κάνουν μανούβρες στην είσοδο του σχολείου! 

Άθλια παραφωνία η προσπάθεια αναρχικών ομάδων, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 με σχέδιο και από κοινού να διασπάσουν την τεραστια πορεία του κερκυραϊκου λαού κόντρα σε αποφάσεις σωματείων και συλλογων! Προφανώς ενοχλεί η οργανωμένη δράση του λαού μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους του! Προφανώς ενοχλη η εναντίωση του λαού μας στην εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση που προωθούν όλες οι κυβερνήσεις, προφανώς ενοχλεί το σύνθημα που βροντοφώναξαν και σήμερα χιλιάδες στόματα στο νησί μας "ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία".

Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά!