Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Βραδιές κινηματογράφου από τον Κερκυραϊκό Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων



Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων διοργανώνει βραδιές κινηματογράφου. Οι προβολές θα γίνονται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και θα αρχίζουν στις 8 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των προβολών:

Τετάρτη 13 Νοέμβρη 
Μάθε Παιδί Μου Γράμματα, κωμωδία 1981, διάρκεια: 96'
Περίληψη: Πολιτική, λαϊκή σάτιρα που βάζει στο στόχαστρο το τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια». Σ’ ένα χωριό της Αρκαδίας λίγο μετά τη Μεταπολίτευση,ένα μνημείο πεσόντων της Κατοχής φέρνει σε σύγκρουση ένα συντηρητικό δάσκαλο με τη γυναίκα και τους δυο του γιους.

Τετάρτη 20 Νοέμβρη
Δυο Ημέρες, Μια Νύχτα, δραματική 2014 , διάρκεια: 95'
Περίληψη: Η Σάντρα έχει μόλις ένα σαββατοκύριακο για να συναντήσει τους συνάδελφους της και να τους ζητήσει να απαρνηθούν τον μπόνους μισθό τους, ώστε αυτή να μείνει στη δουλειά.

Τετάρτη 27 Νοέμβρη
Welcome, δραματική 2009, διάρκεια:  115'
Περίληψη: O νεαρός Μπιλάλ φτάνει από το Ιράκ στο Καλέ και δοκιμάζει ανεπιτυχώς να περάσει στη Μ. Βρετανία για να συναντήσει την αγαπημένη του. Αδυνατώντας να διασχίσει με άλλο τρόπο τη Μάγχη, αποφασίζει να το επιχειρήσει κολυμπώντας...

Τετάρτη 4 Δεκέμβρη
Persepolis, animation 2007, διάρκεια: 96'
Περίληψη :Η ενηλικίωση μιας κοπέλας που γεννήθηκε στο Ιράν του Σάχη και ενηλικιώθηκε στη Βιέννη και το Παρίσι, με ενδιάμεση στάση στο θεοκρατικό καθεστώς της χώρας της.


Καλούμε τους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους, τον λαό του νησιού μας να αγκαλιάσει και αυτήν την πρωτοβουλία του Σωματείου μας, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις προβολές.


Κέρκυρα, 6 Νοέμβρη 2019