Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Για την δίκη των νεολαίων για την κινητοποίηση στο άγαλμα Τρούμαν

Σήμερα (10/10/2018) πραγματοποιείται η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών, που διώκονται για την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην Συρία. Με ένα κατηγορητήριο-ραβασάκι της Πρεσβείας των ΗΠΑ, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διώκει όσους εκφράζουν την αντίθεσή τους στα σχέδια των φονιάδων των λαών.

Η σφαγή των λαών της περιοχής, οι βομβαρδισμοί στη Συρία, οι δολοφονίες Παλαιστινίων, τα εκατομμύρια των προσφύγων, είναι θύματα της δολοφονικής μηχανής που φιλοξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα με αμέτρητες βάσεις και εγκαταστάσεις που υπάρχουν και τις νέες που σχεδιάζει να φτιάξει. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές από τη μια για να δολοφονούν λαούς και από την άλλη θυμίζουμε ότι χτύπησε με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα, κάνοντας και συλλήψεις.

Όσο θα στήνουν δίκες και διώξεις, τόσο θα δυναμώνει η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα της εργατικής τάξης, της νέας γενιάς.

Καλούμε τους εργαζόμενους, όλο τον λαό του νησιού μας να δείξει την στήριξη και την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους αγωνιστές φοιτητές.

Απαιτούμε:

Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών