Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Η Γραμματεία Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ. για την τραπούκικη επίθεση φασιστοειδών σε εργαζόμενους στα Γιάννενα

Η Γραμματεία Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ. χαιρετίζει την μαχητική απάντηση των εργαζομένων των Ιωαννίνων στους τραμπούκους-φασίστες, που στρατολόγησε η εργοδοσία των Market In, για να χτυπήσουν και να τρομοκρατήσουν τον Γιαννιώτικο λαό και τους εργαζόμενους που διεκδικούν δεδουλευμένα πάνω από 18 μήνες, καθώς και την δουλειά τους! Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας η οποία στην ουσία κάνει πλάτες στην εργοδοσία και στα τσιράκια της, που από τη μία «σέρνει» στο κρατητήριο τους εργαζόμενους της εταιρίας και από την άλλη αφήνει τα φασιστοειδή να κυκλοφορούν και να τραμπουκίζουν ελεύθερα.

Τους λέμε ξεκάθαρα, θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους! Τα αιτήματα και ο αγώνας των εργαζομένων των Market In είναι και δικά μας!

Οι εργαζόμενοι, ο λαός δεν πρέπει να έχουν αυταπάτες! Όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες!

Τα τσιράκια των αφεντικών πήραν την απάντησή τους από το οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα, από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ.

Η βία και η καταστολή σε βάρος των εργαζόμενων από αστικό κράτος και παρακράτος, πάνε χέρι-χέρι με την «δίκαιη ανάπτυξή» τους! Το είδαμε για ακόμα μία φορά σήμερα σε Γιάννενα και Καβάλα! 

Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό, με τον αγώνα του και την οργάνωσή του, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, στις σχολές, παντού να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Να οργανώσουμε την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ μας, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, ενάντια στους μονοπωλιακούς ομίλους και τα κέρδη τους!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!