Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Εργαζόμενη, εργαζόμενε, άνεργε, νέε, αυτοαπασχολούμενε,
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα. Στόχος τους είναι να ξεμπερδεύουν με όποιες κατακτήσεις έχουν απομείνει στους εργαζόμενους, να ξεκληρίσουν αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες, για να ενισχύσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση οδηγώντας μας σε δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα, μετατρέποντας τη σύνταξη σε προνοιακό επίδομα, συνθλίβοντας τα δικαιώματα μας σε υγεία-πρόνοια, το δικαίωμα στη μητρότητα, την προστασία από τα ατυχήματα, τις επαγγελματικές ασθένειες. Εντείνουν τη φοροληστεία σε βάρος του λαού ενώ παράλληλα χαρίζουν χρέη και ψηφίζουν φοροαπαλλαγές για το μεγάλο κεφάλαιο.
Τα μέτρα αυτά δεν έχουν τελειωμό! Τα ίδια εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ, είτε έχουν μνημόνια είτε όχι, με κυβερνήσεις οποιασδήποτε απόχρωσης, ανεξάρτητα από το ύψος του χρέους, γιατί το κεφάλαιο θέλει οι εργαζόμενοι να είναι φθηνοί, χωρίς δικαιώματα, χωρίς κοινωνικές παροχές, για να βγάζει ακόμη πιο πολλά κέρδη (και στη κρίση και στην ανάπτυξη)!
Φτάνει πια, ως εδώ! Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε. Να οργανωθούμε και να βάλουμε φρένο στην αντιλαϊκή επίθεση.
Να διεκδικήσουμε την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε στην περίοδο της καπιταλιστική οικονομικής κρίσης, την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, τη ζωή που μας αξίζει. Συμμετέχουμε μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 Νοέμβρη.
Λένε ψέματα ότι οι αγώνες δεν φέρνουν αποτελέσματα
Με τον ταξικό αγώνα τους οι εργάτες κατέκτησαν το 8ωρο, την Ασφάλιση, τις Συλλογικές Συμβάσεις, το δικαίωμα στην Υγεία, στην Παιδεία, το δικαίωμα στην απεργία. Χιλιάδες πρωτοπόροι εργάτες σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας βασανίστηκαν, εκτελέστηκαν, φυλακίστηκαν, για να κατακτηθούν αυτά τα δικαιώματα. Το κεφάλαιο και οι εκπρόσωποί του δεν είναι παντοδύναμοι. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!
Μπορούμε να την ανατρέψουμε την καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Δυναμώνουμε την ενότητά μας, συσπειρωνόμαστε στα σωματεία μας, ενισχύουμε τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, χτίζουμε την κοινωνική συμμαχία για ρήξη και ανατροπή με την ΕΕ και τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων, για την υπεράσπιση των αναγκών της εργατικής - λαϊκής οικογένειας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ  
10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΑΡΟΚΟ