Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Για το γλέντι της τσικνοπέμπτης στο Εργατικό Κέντρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για το γλέντι της τσικνοπέμπτης
Κέρκυρα, 1 Μάρτη 2019


Πιο ανοιχτό, πιο φιλόξενο και πιο ζωντανό από ποτέ είναι το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας με ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους να συγκεντρώνονται σε αυτό, από την στιγμή που το εγκατέλειψε η εργοδοτική ομάδα της λεγόμενης «πλειοψηφίας» της διοίκησης! Μέρα με την μέρα γίνεται πραγματικό σπίτι του κάθε εργαζόμενου! Στο πλαίσιο αυτό, δεκάδες ήταν οι εργαζόμενοι, που στο κάλεσμα των Σωματείων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. ανταποκρίθηκαν συμμετέχοντας και διασκεδάζοντας με τις οικογένειές τους, με γνωστούς και φίλους σε γλέντι ανήμερα της τσικνοπέμπτης! Γέμισε το μέχρι πρότεινες άδειο και παγωμένο κτήριο από φωνές και γέλια συναδέλφων, μικρών παιδιών σε ένα γλέντι από εργαζόμενους για εργαζόμενους!

Συνεχίζουμε σήμερα 1η Μάρτη με παιδικό αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει η ΟΓΕ και το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΚΚ.

Προετοιμάζουμε το μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης 6 Μάρτη με συγκέντρωση στις 9 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο και με πορεία στα δικαστήρια!


ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ