Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση της Γραμματείας Εμπορίου-Υπηρεσιών του Π.Α.ΜΕ.: Για τη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στο σωματείο-μηχανισμό «ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΘΗΝΩΝ» και την πρόσθετη παρέμβαση της ΟΙΥΕ

Ανακοίνωση της Γραμματείας Εμπορίου-Υπηρεσιών του Π.Α.ΜΕ.: Για τη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στο σωματείο-μηχανισμό «ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΘΗΝΩΝ» και την πρόσθετη παρέμβαση της ΟΙΥΕ

Η κατρακύλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού στις γραμμές της ΟΙΥΕ δεν έχει όριο. Η στάσηςτης παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που με τις ισχυρές πλάτες της εργοδοσίας (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΜY MARKET, AB BAΣΙΛΟΠΟΥΛΟ) και των ανθρώπων της κάνει εκλογές στο σωματείο-μηχανισμό «ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΘΗΝΩΝ», με δεκάδες διευθυντικά στελέχη να παρελαύνουν στο χώρο των εκλογών αλλά και στο ψηφοδέλτιο τους, κάθε μέρα γίνεται ακόμα πιο ξεδιάντροπη.

Στη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της ΔΑΣ επί της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, αφού έκαναν γαργάρα τις όποιες ονομαστικές αναφορές υπάρχουν για τους διευθυντές και τα μεγαλοστελέχη της εργοδοσίας στις γραμμές των εργατών, τόνισαν πως όλες οι νέες αιτήσεις που κατά εκατοντάδες γράφονται στα τραπεζάκια έξω από το χώρο των εκλογών και έχουν δημιουργήσει ένα νέο μητρώο που κρατείται παράλληλα με το υπάρχον, είναι ήδη μέλη του σωματείου! Προφανώς ετοιμάζονται στα μουλωχτά να αντικαταστήσουν ονόματα μελών που δεν ψήφισαν με νέες αιτήσεις. Γι’ αυτό άλλωστε δεν έδωσαν και δε δίνουν το μητρώο. Γι’ αυτό οι νέες αιτήσεις κρατούνται ξεχωριστά και δεν καταγράφονται κάτω από το υπάρχον μητρώο, ώστε να μονογράφονται καθημερινά. Η βρωμιά, η ξετσιπωσιά και η ψευτιά πάνε μαζί.

Με βάση τα παραπάνω καμία έκπληξη δεν προκαλεί, η αξιοποίηση της ΟΙΥΕ ως «μαγαζί»  των επιχειρηματιών των super market. Με το θράσος που τους δίνει η στήριξη των εργοδοτών, στη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων πραγματοποίησαν πρόσθετη παρέμβαση ως Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων υπέρ του συγκεκριμένου σωματείου-μηχανισμού, χωρίς να υπάρχει απόφαση του ΔΣ, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση των παρατάξεων. 

Καλούμε όλες τις παρατάξεις στην ΟΙΥΕ να πάρουν θέση για τις παραπάνω δύσοσμες πρακτικές και διαδικασίες.